Volg e-learnings voor een eerlijke & veilige sport

We willen een eerlijke en veilige sport. Om daarin te ondersteunen heeft Centrum Veilige Sport speciaal voor bestuurders, trainers, coaches en sporters gratis e-learnings beschikbaar gesteld.
geplaatst op Thursday October 22, 2020

Volleyballen onder een gedeeltelijke lockdown

De aangekondigde maatregelen per 14 oktober resulteerden in een flinke uitdaging voor vele verenigingen. Volleybalvereniging Albatros uit Amsterdam vertelt hoe zij dit hebben ‘aangevlogen’.
geplaatst op Tuesday October 20, 2020

Michel Everaert herkozen in bestuur CEV en FIVB

Michel Everaert, directeur sportontwikkeling en evenementen bij Nevobo, is op het CEV-congres in Wenen herkozen in het bestuur van de Europese volleybalbond CEV en wereldvolleybalbond FIVB.
geplaatst op Monday October 19, 2020

Scheidsrechter Gerry Poetoehena overleden

Vrijdag bereikte ons het droevige nieuws dat scheidsrechter Gerry Poetoehena na een kort ziekbed in het bijzijn van familie is overleden.
geplaatst op Monday October 19, 2020

Hoe train je met maximaal 4 personen op 1,5 meter?

Sinds 14 oktober is het voor volwassenen niet meer toegestaan om met meer dan 4 personen samen te sporten. Daarbij moet er continu 1,5 meter afstand worden gehouden. Welke oefeningen passen hierbij?
geplaatst op Friday October 16, 2020

Onderzoek: gevolgen corona sportverenigingen

In opdracht van het ministerie van VWS, in afstemming met de VSG en NOC*NSF, houdt het Mulier Instituut voor de tweede keer een peiling onder verenigingen naar de gevolgen van de coronacrisis.
geplaatst op Friday October 16, 2020

Coronavirus en volleybal in Nederland

Op deze pagina vind je de meest recente berichtgeving over de gevolgen van het coronavirus voor de volleybalcompetitie.
geplaatst op Thursday October 15, 2020

FAQ NOC*NSF en Indoor volleybal geüpdatet

De FAQ van NOC*NSF en de FAQ Indoor volleybal  zijn geüpdatet op basis van de afgekondigde aanvullende maatregelen die van kracht zijn per 14 oktober. Raadpleeg ze nu.
geplaatst op Thursday October 15, 2020

Landelijk protocol geüpdatet

Het landelijk protocol verantwoord sporten NOC*NSF is geüpdatet op basis van de afgekondigde aanvullende maatregelen die ingaan per 14 oktober 22.00 uur.
geplaatst op Wednesday October 14, 2020

© Copyright Serylo 2015