Voorbereidingstoernooien in coronatijden

De eerste voorbereidingstoernooien staan weer gepland voor de zaalcompetitie. Maar wat als een van de deelnemende teams uit een risicogebied komt? Of wat doe je als je zelf uit een risicogebied komt?
geplaatst op Thursday August 06, 2020

Antwerpenaren worden geweerd voor beachtoernooien

Sinds afgelopen week is er een negatief reisadvies van kracht voor de provincie Antwerpen, België. Hierdoor zijn we genoodzaakt alle beachvolleyballers uit deze regio te weren voor ons beachaanbod.
geplaatst op Friday July 31, 2020

Beachtoernooi waarschijnlijk geen besmettingsbron

Beachvolleybaltoernooi medische studenten waarschijnlijk geen bron bij uitbraak coronavirus
geplaatst op Wednesday July 29, 2020

Samen tegen grensoverschrijdend gedrag

Iedereen binnen de sport, en dus ook binnen het volleybal, heeft een verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilig en geborgen klimaat voor sporters. Weet jij wat je moet doen?
geplaatst op Tuesday July 28, 2020

Doe met jouw club mee aan de sportactie!

Na de zomervakantie gaan we de sport weer met z’n allen aanzetten. Dan laten we iedereen zien en ervaren hoe leuk en belangrijk sport en bewegen is. Doet jouw club mee?
geplaatst op Friday July 24, 2020

Steun je club met hulp van Volleybaldirect!

Voor onze verenigingen heeft Volleybaldirect de Steun je club-actie gelanceerd. Hiermee ontvangt jouw vereniging bij iedere bestelling boven € 100,- een cheque t.w.v. € 10,-! Activeer je leden nu.
geplaatst op Thursday July 23, 2020

Voel je thuis in de sport!

Deze weken blijkt dat in- en uitsluiting in de sport een niet te onderschatten probleem is. Maar hoe ga je dit tegen? NOC*NSF heeft speciaal hiervoor een themapagina geopend. Ga ermee aan de slag!
geplaatst op Sunday July 19, 2020

TASO-regeling voor amateursportorganisaties

Amateursportorganisaties die schade geleden hebben door de maatregelen ter bestrijding van COVID-19 kunnen een tegemoetkoming ontvangen. Er is een bedrag van 19,5 miljoen euro beschikbaar.
geplaatst op Friday July 17, 2020

Terug- en vooruitblik succesvol SchoolVolley+

SchoolVolley+ ging bij 80 basisscholen en BSO’s langs om vervolgens 8.000 kinderen in beweging te krijgen! Dit kunnen we gerust een succes noemen. Waar is dit alles begonnen en hoe gaat het verder?
geplaatst op Friday July 10, 2020

© Copyright Serylo 2015