Breedtesport: 500 miljoen euro schade in 2020

Vanwege de coronamaatregelen heeft de breedtesport in 2020 onder aan de streep te maken gehad met een schade van ruim 500 miljoen euro. Dit blijkt uit onderzoek van Mulier Instituut.
geplaatst op Wednesday June 16, 2021

Gezocht: enthousiaste scheidsrechterbegeleiders!

Lijkt het jou leuk om scheidsrechters te begeleiden in het mooiste vak op de bok? Dat komt goed uit. Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste begeleiders! Ben jij dit óf ken je iemand?
geplaatst op Tuesday June 15, 2021

Clubheld van het Jaar gaat van start!

Afgelopen jaar heeft maar weer eens bewezen hoeveel werk vrijwilligers verzetten. Verdient een van jullie vrijwilligers de titel Clubheld van het Jaar? Nomineer hem of haar snel!
geplaatst op Thursday June 10, 2021

Sudosa-Desto is Volleybalclub van het Jaar 2021!

Naast een mooie finaleplek gisteren tijdens de verkiezing Club van het Jaar gaat Sudosa-Desto er ook met de titel ‘Volleybalclub van het Jaar’ vandoor! Longa '59 eindigt als tweede en SSS als derde.
geplaatst op Thursday June 10, 2021

Alterno: ‘Kinderen moeten kunnen bewegen!’

Een groeiende én bloeiende mini- en jeugdafdeling, dat is waar Alterno Apeldoorn met de ondersteuning van een professional voor gaat. Hoe zij dit doen, lees je in de derde ‘Superclub aan het woord’!
geplaatst op Tuesday June 08, 2021

USV Protos helpt clubs met werven scheidsrechters!

Dit jaar is het werven van scheidsrechters extra uitdagend! Maar hoe zorg je ervoor dat je toch over voldoende officials beschikt? USV Protos helpt alle clubs met een leuke wervingsvideo! Benieuwd?
geplaatst op Wednesday June 02, 2021

Protocol en FAQ Indoor volleybal per 5 juni

Stap 3: we mogen weer écht volleyballen per 5 juni! Wel moeten we ons nog houden aan een aantal maatregelen. Welke volleybalspecifieke dit zijn vind je in het protocol en de FAQ Indoor volleybal.
geplaatst op Wednesday June 02, 2021

Zo Sport Nederland: Volleybal blijft in top 10

Volleybal blijft in 2020 op plek 10 staan, maar ziet ledenaantal licht dalen. Bekijk het onderzoeksrapport van Ipsos in opdracht van NOC*NSF en ontdek hoe Nederland sport.
geplaatst op Tuesday June 01, 2021

Landelijk protocol en FAQ NOC*NSF per 5 juni

Het landelijk protocol verantwoord sporten en de FAQ NOC*NSF zijn geüpdatet naar aanleiding van de persconferentie. Ook volgt er binnenkort de volleybalspecifieke variant hierop.
geplaatst op Tuesday June 01, 2021

© Copyright Serylo 2015